Jarige Job

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

De verjaardag van je kind wil je uiteraard graag vieren. Maar heb je daar het geld niet voor? Wij en Stichting Jarige Job vinden dat alle jarige kinderen zich jarig moeten voelen op hun verjaardag. Daarom kun je bij Stichting Leergeld een Jarige Job verjaardagsbox aanvragen.

Inhoud
In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Namelijk wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes.

Op tijd aanvragen
Vul het aanvraagformulier gelijk in. Doe dit zes weken of eerder voor de maand waarin de verjaardag valt. Je ontvangt dan voor jouw kinderen een Jarige Job verjaardagsbox. Wanneer je de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt jouw aanvraag automatisch voor alle kinderen in jouw gezin van 4 t/m 17 jaar. Je aanmelding voor Jarige Job blijft staan zolang je staat ingeschreven bij Leergeld.

Je kinderen komen in aanmerking voor een verjaardagsbox wanneer je bij Leergeld Leidschendam-Voorburg staat ingeschreven en een gezinsnummer hebt.