Tablet aanvraag

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Op deze pagina kun je een aanvraag doen voor een tablet. Een tablet kan je alleen aanvragen als jouw kind in schooljaar 2024-2025 in groep 1 t/m 8 van de basisschool zit. Ook kan je maar 1 keer per 2 jaar een tablet aanvragen.

 Loop stap voor stap het formulier door en probeer het zo volledig mogelijk in te vullen.

Heb je hulp nodig met het doen van een aanvraag? Wij staan voor je klaar. Bel van  8 april t/m 30 juni 2024 op maandagochtend van 11.00 tot 13.00 uur naar 06 23 33 95 39 of mail naar schoolspullenpas@leergeldleidschendam-voorburg.nl.

Dit aanvraagformulier is alleen bestemd voor gezinnen die in de gemeente Leidschendam-Voorburg wonen. Je moet de tablet uiterlijk 30 juni 2024 aanvragen.
Let op: Aanvragen die na deze datum binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Dit aanvraagformulier kun je alleen gebruiken als je een tablet voor je kind aanvraagt en uitsluitend bestemd voor je kinderen, die het volgend schooljaar (2024-2025) in de groepen 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zitten.

Wil je voor je kind de schoolspullenpas aanvragen? Gebruik dan een ander aanvraagformulier op de website te gebruiken. Deze vind je hier.
Je kan voor je kind óf een Schoolspullenpas óf een tablet aanvragen, het kan niet allebei.

De gegevens worden opgeslagen in het gegevensbestand van de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg. De gegevens worden gewist zodra het kind de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft.

De volgende gegevens worden uitgewisseld met de leverancier van de tablet omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor het bestellen en verzenden de tablet. Als je het hier niet mee eens bent, kan je aanvraag niet in behandeling worden genomen:

  • Voor- en achternaam ouder /verzorger / voogd
  • Adres, huisnummer, postcode en plaats
  • Emailadres en telefoonnummer ouder /verzorger / voogd
  • Voor- en achternaam kind
  • Geboortedatum kind

Heb je meer kinderen die in aanmerking komen voor een tablet? Je vult dan voor ieder kind afzonderlijk het aanvraagformulier in.

Door het indienen van het aanvraagformulier voor een tablet, verklaart u dat uw kind in het schooljaar 2024-2025 op de basisschool zit. *
Hoe hoorde jij over het aanvragen van de tablet*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw