Schoolspullenpas aanvraag

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Onderaan deze pagina kun je een aanvraag voor de schoolspullenpas doen. Heb je meer kinderen die in aanmerking komen voor de schoolspullenpas? Vul dan voor ieder kind afzonderlijk het aanvraagformulier in.

Let op: scroll iets naar beneden voor het formulier dus niet de paarse button rechtsonder gebruiken!

De gegevens worden opgeslagen in het gegevensbestand van de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg. De gegevens worden gewist zodra het kind de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft.

Heb je hulp nodig met het doen van een aanvraag? Wij staan voor je klaar. Bel vanaf 8 april t/m 30 juni 2024 op maandagochtend van 11.00 tot 13.00 uur naar 06 23 33 95 39 of mail naarschoolspullenpas@leergeldleidschendam-voorburg.nl.

Dit aanvraagformulier is alleen bestemd voor gezinnen die in de gemeente Leidschendam-Voorburg wonen. Heb je meer kinderen die in aanmerking komen voor de schoolspullenpas? Vul dan voor ieder kind afzonderlijk het aanvraagformulier in.

De volgende gegevens worden uitgewisseld met de leverancier van de Schoolspullenpas, omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor het produceren, verzenden en activeren van de Schoolspullenpas. Als u het hier niet mee eens bent, kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen:

  • Voor- en achternaam ouder /verzorger / voogd
  • Adres, huisnummer, postcode en plaats
  • Voor- en achternaam kind
  • Geboortedatum kind
  • Naam school
Naar wat voor school gaat uw kind in schooljaar 2024-2025?*
Hoe hoorde jij over het aanvragen van de schoolspullenpas?*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw